Felelősségteljes utazás


Az utazásunk nem csak ránk, de a környezetünkre és az ott élők életére is hatással van. A felelősségteljes utazás során arra törekszünk, hogy az utazásnak minél inkább a pozitív hatásai érvényesüljenek. A meglátogatott régió így jobban megőrizheti épségét, egyediségét és értékeit, miközben mi, utazók minőségi, autentikus élményekkel gazdagodhatunk.

Take your time! Ahelyett, hogy egyik helyről a másikra száguldanánk, csupán felületesen érintve a meglátogatott helyszíneket, arra törekszünk, hogy elegendő idő jusson elmélyülni az élményekben.

Programjaink során lehetőleg helyi busztársaságok, szállásadók, vendéglátóhelyek, tanárok és idegenvezetők szolgáltatásait vesszük igénybe, ezáltal a helyi vállalkozásokat támogatjuk.

Előnyben részesítjük azokat a vendéglátóhelyeket, ahol a régióra jellemző kulináris specialitások helyi termelőktől beszerzett, vagy saját gazdaságban termelt, friss hozzávalókból készülnek.

Szálláshelyeink nem csupán a mi kényelmünkre fordítanak figyelmet, hanem környezetünk megóvására is.

Tekintettel vagyunk arra, hogy az általunk meglátogatott helyek másoknak az otthont jelentik, ezért tisztelettel viseltetünk a környezet és az ott élők iránt. A helyiek vendégszeretetét törekszünk kellő nyitottsággal és barátsággal viszonozni, hogy a találkozás mindenki számára pozitív élmény legyen.

Travel & Learn útjaink célja, hogy a kikapcsolódáson túl az utazás minél több lehetőséget adjon ismereteink bővítésére, látókörünk szélesítésére, valamint nyelvtudásunk és önmagunk fejlesztésére.